Alle berichten van Roos Beltman

Moederdag

van 21 April tot en met zondag 1 mei aanstaande heb ik twee leuke moederdag acties voor je.

Optie 1.

Zet je moeder in het zonnetje . Geef haar een portretsessie cadeau. Ze kiest een mooie locatie uit en ik maak 10 portretfoto’s van haar.

De mooiste foto kiest ze uit en laat ik afdrukken op 30x40cm. welke ze cadeau krijgt op moederdag 8 mei as.

Kosten, 69,95.

Optie 2

Foto’s van jullie als gezin. Tot Max 6 personen. Jullie kiezen een mooie locatie uit en ik maak 15 portretfoto’s . Jullie kiezen de mooiste foto uit , die ik laat afdrukken op 30 x 40 cm. Welke je cadeau kan geven op moederdag 8 mei.

Kosten, 85,-

Voor al mijn diensten geldt, de afspraak staat vast als de factuur voldaan is.

Zonder muziek geen Creativiteit

Het fotograferen van een band tijdens het spelen is altijd een uitdaging. Veel beweging, rook, licht en veel obstakels op de grond van het podium.

De Golden Earring undercover band vroeg mij om mee te gaan tijdens het startschotgala van het festivalseizoen/ Zwarte cross.

Foto Abonnement

Nieuw bij Studio Roos Beltman Fotografie.

Tot en met eind April kun je een Foto Abonnement boeken. Dit zal jaarlijks terugkeren ( het Boek moment ).

Ik kom twee keer per jaar ( ongeveer een half uur tot drie kwartier) fotograferen. Dit kan zijn voor social content van je bedrijf , foto’s van je kids/ familie of zakelijke portretfoto’s.

Foto’s zijn dierbaar maar zetten ook tekst veel kracht bij. Bedrijfsmatig zijn foto’s ontzettend belangrijk voor je zichtbaarheid.

Kosten 149,- Let op. Alleen te boeken tot eind April.

(Je kiest natuurlijk zelf de foto momenten en voor al mijn diensten geldt dat de afspraak vast staat als de factuur voldaan is).