Het verhaal achter de foto.

 

Ik heb zoveel prachtige mensen naakt mogen fotograferen. De tijd was daar om zelf ook met de billen bloot te gaan, vond ik.

Mijn dierbare vriendin Vani heeft deze foto gemaakt en dat vind ik uitzonderlijk knap.

Waarom ben ik op deze manier in beeld gebracht. Op de eerste plaats wilde ik dat zelf natuurlijk. . Een manier om te laten zien dat ik ” sta waarvoor ik sta ” . Voor mijn moederschap, de zorg voor mijn prachtige puber van 14 is iets wat ik in mijn eentje op een zo goed mogelijke manier probeer te doen, voor mijn creativiteit en voor het volgen van mijn hart.

Nog niet zo lang geleden ben ik na een lang huwelijk gescheiden , ik heb samen met mijn dochter enkele jaren op een ” kamertje”  gewoond , regelmatig zonder verwarming, een periode zonder badkamer en ik zag inderdaad soms geen toekomst meer. Zo troosteloos was die periode.

Humor hield mij op de been. En mijn dochter.

Op de tweede plaats staat de foto voor, nooit opgeven en sterk blijven. Want dat zijn vrouwen, sterk!

Eng, dat vond ik het. Maar ik heb geleerd dat iets doen wat je eng blijkt te vinden,  je laat groeien als mens. En dat is waardevol.

Voor al die sterke vrouwen, geef niet op! En luister naar je hart.

 

 

 

 

 

 

Lieve Noa

Lieve Noa, ik was best heel oenig in het begin. Ik vond je namelijk wel een beetje eng. Suf he van mij? Jij hebt mij echter bewezen dat jouw ras heel erg lief is en ontzettend leuk om te fotograferen.

 

Dus lieve Noa, sorry voor mijn onwetendheid en vooroordelen. Ik hoop dat je het mij kunt vergeven?

Volgens mij hebben wij weer een date als je iets groter bent. Ik kijk er naar uit. Veel beterschap met je pootje.

 

Veel liefs Roos