FOTO Abonnementen.

12 Maanden abonnement. Het eerste jaar van je kindje .

Een dierbaar ( mini ) album krijgen na 12 maanden met elke maand een portret van je kindje daarin? Doen! Het eerste jaar is zo druk dat je vergeet een album te maken, laat staan met professionele foto’s.

Elke maand een foto van je kindje. Je kiest zelf of je deze in de studio wenst of bij jullie thuis. Na 12 maanden maak ik een mini album met al deze foto’s.

Kosten: 225,- Exclusief BTW.

( Voor al mijn diensten geldt dat de afspraak vast staat als de factuur voldaan is , in dit geval gaan de 12 maanden lopen als de factuur voldaan is). Uiteraard kun je dit abonnement ook cadeau geven.

Contentfotografie

Te weinig content

Yes! Je contentkalender is klaar. Je weet wat je de komende maanden wilt gaan posten op je socialmediakanalen en wat je wilt gaan schrijven in je blogs en nieuwsbrieven. Nu alleen nog de juiste foto’s vinden. Uren zoek je door de beeldenbank, maar eigenlijk heb je alle foto’s al eens gebruikt en passen ze niet bij de tijd van het jaar. Wanhopig ga je op zoek naar stockbeelden, maar die passen niet bij de uitstraling van je bedrijf. Uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je nieuwe content nodig hebt, alweer…

Seizoengevoelig

Het valt mij op dat klanten mij meerdere keren per jaar vragen om nieuwe foto’s te maken. Zeker als je vaak blogt en veelvuldig gebruik maakt van je socialmediakanalen is frisse content zeer wenselijk. Ook wanneer jouw producten of diensten seizoen- en trendgevoelig zijn, zijn up-to-date beelden geen slecht idee. Je content moet kloppen bij de tijd van het jaar zodat klanten zich in het beeld herkennen.

Eropuit

Een abonnement op fotografie biedt jou de oplossing! Samen gaan we meerdere keren per jaar een dag of dagdeel op pad om nieuwe foto’s te schieten die passen bij de tijd van het jaar en jouw unieke content. We kijken naar de juiste locatie, opstelling en sferen, zodat jij altijd een goed gevulde beeldenbank hebt.

Vaste fotomomenten met een abonnement

Met een abonnement op fotografie heb je vaste fotomomenten per jaar. Dit geeft een frisse, visuele boost aan jouw website, blog en socialmediakanalen. Weg met die oude foto’s en stockbeelden. Vanaf nu gebruik je alleen authentieke content die past bij je bedrijf. En weet je wat zo fijn is aan een abonnement? Je weet precies wat je kwijt bent en komt nooit voor verrassingen te staan.

Pakketten

1x per jaar 250,- Exclusief BTW ( 20 foto’s )

2x per jaar 400,- Exclusief BTW ( 20 foto’s per keer )

3x per jaar 600,- Exclusief BTW ( 20 foto’s per keer )

( Voor al mijn diensten geldt dat de afspraak vast staat als de factuur voldaan is ).