Bedrijfsfotografie

Waarom zijn goede foto’s zo belangrijk?

Het wordt steeds belangrijker om een kijkje achter de schermen bij een organisatie aan je ( toekomstige) klant te geven. Mensen identificeren zichzelf namelijk graag met een bedrijf of merk. Hierbij wordt het verhaal achter het bedrijf net zo belangrijk als hetgeen je aanbiedt. In combinatie met de visuele instelling van mensen, is fotografie het juiste medium om dit verhaal tot zijn recht te laten komen.

Bedrijfsreportage

Het verhaal bestaat meestal uit twee onderdelen: de dienst of product wat het bedrijf levert en de mensen achter de organisatie.
Breng de sfeer van jouw bedrijf in beeld. Geen algemene stockfotografie, maar een persoonlijke en toegankelijke bedrijfsreportage. Ik fotografeer de werkomgeving waar ik door middel van sfeerfotografie de kernwaarden van het bedrijf tot uiting laten komen. Dit kunnen geënsceneerde beelden zijn of een alledaagse weergave, afhankelijk van het doel van de foto’s. Voor een persoonlijke touch aan al je online en offline marketinguitingen.


Mensen maken de organisatie. Geef het bedrijf een gezicht door middel van portretfotografie en laat zien wie jullie zijn. Een professionele portretfoto met een vriendelijke uitstraling zorgt voor een betrouwbare online presentatie. Niet alleen op de bedrijfswebsite maar ook op LinkedIn en overige online profielen.

 

Voor een offerte kunt u een mailtje sturen naar roosbeltmanfotografie@gmail.com

 

 

http://www.suusgeluk.com 

 

 

http://www.onelittlebird.nl

De portretfoto van de eigenaresse is gemaakt door Roos Beltman Fotografie.

 

https://zorgaanzee.nu/  

Voor de nieuwe brochure en website verzorgde Roos Beltman Fotografie de beelden. ( Brochure en website zijn nog in de maak).